Binnen schilderwerk

Schildersbedrijf Ramon FrazaWij verzorgen voor u de complete afwerking van deuren, kozijnen, wanden en plafonds. Kleuren en materialen zijn belangrijk voor de sfeer in de woning.

In overleg worden materialen en kleuren gekozen waarmee niet alleen een perfecte afwerking heeft maar ook een sfeer wordt gecreëerd waarin u zich thuis zult voelen. 

Zelf doen?

Een frisse lik verf op de muur, of een kozijn dat opnieuw gelakt moet worden: Het lijken simpele klusjes. Toch staat u vervolgens uren op de ladder en wil het eindresultaat maar niet uitpakken zoals u het voor ogen had. Gun uzelf daarom de kwaliteit en het gemak van een vakman! Het uitbesteden van het schilderen van uw binnenmuren, plafonds, kozijnen en trappen scheelt niet alleen heel wat tijd en frustratie, maar levert ook een langdurig, kwalitatief beter resultaat op.

Schildersbedrijf R. Fraza heeft kennis van zaken en neemt onderstaande klussen graag van u over. Bel 06 - 5310 5995

'Gun uzelf de kwaliteit en het gemak van een vakman!' 

Schilderwerk

Het schilderen van wanden, plafonds, vloeren en andere steenachtige ondergronden is een tijdrovende klus. Wij zorgen voor een snelle doch perfecte afwerking van uw muren, in de kleur van uw keuze. Wij zorgen voor een gedegen voorbehandeling waarbij gaten en scheuren worden gedicht, en ruimen alles netjes op zodra de klus geklaard is.

'U heeft er geen omkijken naar.' 

Houtwerk

De mate van kennis die nodig is om houtwerk juist te behandelen, wordt nogal onderschat. Vaak leidt dit tot verkleuring door lichtinval, of vroegtijdige slijtage. Onze schilders zorgen voor een degelijke behandeling van al het houtwerk in uw woning, zoals kozijnen, deuren, timmerwerk, trappen, plinten en meubilair. Van het opschuren en wegwerken van openstaande naden tot het afwerken in iedere gewenste kleur en glansgraad.

'Al drie generaties lang kennis van zaken.' 

Scan

Vertoont uw muur scheuren en is het technisch mogelijk deze te repareren met glasweefselbehang? Onze schilders leggen hun kwast gerust opzij om uw wand te behangen en te voorzien van iedere gewenste kleur.

'Wij nemen al het voorwerk uit handen en laten we uw woning netjes achter.' 

schilderwerk particulier binnen